Preguntes freqüents2024-04-03T12:41:20+02:00

Com aconsegueixo els meus bons?

A partir del 3 de maig i fins el 2 de juny, les persones majors de 16 anys podran acudir a l’establiment amb el seu DNI  o nombre d’identificació d’estranger  i adquirir un producte o servei d'un dels establiments comercials adherits a la campanya.

Quan puc usar els bons?

A partir del 3 de maig i fins el 2 de juny, les persones majors de 16 anys podran acudir a l’establiment amb el seu DNI i gaudir dels bons.

Quins establiments es poden adherir?

L’àmbit d’aplicació d’aquesta convocatòria serà el municipi d´Andratx. Els establiments que es poden adherir apareixen especificats en les bases.

On puc bescanviar els bons?

L’àmbit d’aplicació dels bons serà el municipi d´Andratx. Per tant, els bons es poden bescanviar a qualsevol dels establiments adherits a la campanya que es trobin al municipi corresponent.

Com s’han de justificar les vendes?

Les entitats beneficiàries han de procedir a la justificació de la subvenció, aportant de manera telemàtica a la plataforma tecnològica la següent documentació...

Quin és el termini de sol·licitud?

El termini de presentació de la sol·licitud d’adhesió s’inicia a partir del dia 19 d'abril i durarà fins el 25 d'abril (ambdós inclosos).

Com es duu a terme el bescanvi de bons?

Els usuaris interessats en els bons hauran d’acudir a l’establiment amb el seu DNI. El comerciant verificarà la identitat i residència de l’interessat i realitzarà la gestió de bons corresponent.

Go to Top